APA ITU MODERN SLIM BENGKUNG?
parallax background

Modern Slim Bengkung merupakan bengkung moden yang dicipta khas untuk wanita masakini yang mementingkan kecantikan.Modern Slim Bengkung ini didatangkan dengan dua warna yang sangat menarik iaitu hitam dan krim.

Modern Slim Bengkung

Modern Slim Bengkung diperbuat daripada dua bahan utama yang selesa dipakai. Modern Slim Bengkung ini terdiri daripada 60% spandex dan 40% cotton. Bahan Modern Slim Bengkung ini sangat memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya.

Modern Slim Bengkung ini dijahit eksklusif oleh tukang jahit dari Malaysia sendiri. Modern Slim Bengkung ini datang dengan tiga saiz. Saiz Modern Slim Bengkung ini boleh didapati dalam saiz S, M dan L. Modern Slim Bengkung ini sangat sesuai dipakai dalam pantang dan juga selepas berpantang. Tidak kira apa jua keadaan individu yang memakainya.

Bengkung1
Bengkung2

Modern Slim Bengkung bukan sahaja boleh dipakai oleh wanita, malah Modern Slim Bengkung ini juga turut boleh dipakai oleh kaum lelaki. Tidak menajdi masalah untuk kaum lelaki memakai Modern Slim Bengkung ini. Modern Slim Bengkung akan menutup lebihan perut yang tidak enak dipandang sama sekali. Pada masa yang sama, Modern Slim Bengkung ini akan menampakkan pemakainya kelihatan lebih berseri dan yakin. Selain itu, Modern Slim Bengkung juga mampu menyejukkan sesiapa sahaja yang memakainya.

parallax background

Ciri-ciri Modern Slim Bengkung

Modern Slim Bengkung ini selesa diakai kerana ini tidak panas, menyerap peluh dan juga tidak membuat pemakainya merasa rimas semasa memakai Modern Slim Bengkung ini. Jika pemakaian Modern Slim Bengkung ini dengan cara yang konsisten, ia boleh menurunkan berat badan. Hal ini kerana semasa Modern Slim Bengkung ini dipakai, ia dapat menahan pemakai daripada makan dalam kuantiti yang banyak.


Modern Slim Bengkung ini boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja sama ada di dalam rumah, keluar berjalan, sedang bekerja ataupun sedang tidur. Selain itu, Modern Slim Bengkung ini mampu menyokong pinggang sesiapa sahaja yang memakainya dan dapat mengelakkan daripada sakit pinggang.


Beli sekarang!
parallax background

Cara Penggunaan Modern Slim Bengkung.

1. Modern Slim Bengkung dipakai sebelum makan.
2. Modern Slim Bengkung boleh dipakai ketika berdiri atau baring.
3. Untuk mempercepatkan pecahan lemak, sapu losyen pelangsing sebelum memakai Modern Slim Bengkung.
4. Tarik Modern Slim Bengkung semasa memakainya dan pastikan pemakaian adalah ketat.


Cara Basuh Modern Slim Bengkung

Sebaiknya Modern Slim Bengkung ini perlu dibasuh menggunakan tangan untuk menjamin kualiti Modern Slim Bengkung supaya tahan lama.

parallax background

Kelebihan Modern Slim Bengkung

Selesa.

Kain yang membuatkan ibu selesa, tidak panas, tidak melecet sepanjang tempoh berpantang. Ibu akan rasa seolah-olah sedang pakai baju sahaja.

Saiz boleh laras.

Boleh digunakan sama ada ibu bersaiz kecil, sederhana atau besar. Sesuai untuk semua saiz kerana cangkuk yang boleh dilaras.